Uvildig investeringsrådgivning

Vi laver en risikoprofil på dig, hvorefter vi finder nogle gode investeringsforeninger til dig og så følger vi udviklingen og giver dig besked, når der skal ændres i porteføljen.

Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om hvad du skal investere i? Ved du hvordan du optimerer din investeringsstrategi så den passer til dine behov? Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper uvildigt med at finde nogle gode investeringsforeninger, som du så selv skal handle i din netbank. Hvis du kommer forbi vores kontor, så hjælper vi også gerne med at gennemfører handlerne.

Vi får dog aldrig adgang til dine penge!

Vores priser er individuelle og afhænger af beløbsstørrelse og risikoprofil. Vi vil derfor anbefale et gratis indledende møde, da det i høj grad er et spørgsmål om tillid

Vi rådgiver ikke om individuelle aktier, vi hjælper med at finde de bedste investeringsforeninger, som sørger for den løbende investering, så du får stor risikospredning og ikke selv skal bruge tid på det.

Værdipapirerne ligger i dit eget depot, så du kan løbende følge kursudviklingen i netbanken. Derudover sender vi årligt en afkastopgørelse.

Du er også altid velkommen til at booke et møde, hvor vi kan drøfte udviklingen.

Palles tre bedste råd til at investere

Du får en skræddersyet strategi for din investering og vi sætter den i gang via. din egen bankrådgiver.

  1. Hold fast i din risikoprofil – det er vigtigt ikke at løbe en højere risiko end man reelt ønsker
  2. Sørg for en god risikospredning, for selv gode aktier kan få en dårlig periode
  3. De penge du investerer, skal du helst kunne undvære i min. tre år, for ellers risikerer du, at du kommer ind på et dårligt tidspunkt og får et dårligt afkast.

Indlæg

Portrætbillede af fire af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver som står klar til at hjælpe med uvildig lånerådgivning.

Uvildig lånerådgivning

Sådan rådgiver vi uvildigt vores kunder med låneomlægning Som uvildige økonomiske rådgivere kan vi i PartnerFinans rådgive vores kunder om flere aspekter vedrørende låneomlægning. Uvildig

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge.

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.