Køberrådgivning

Kom trygt og sikkert i mål med dit boligkøb med en køberrådgiver.
PartnerFinans køberrådgivning bistår dig i dit boligkøb og guider dig hele vejen igennem købsprocessen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver du tryg i din bolighandel? Er der noget du overser? Er der nogle faresignaler du skal være opmærksom på? Alt dette hjælper vi med – og mere til – i PartnerFinans køberrådgivning.

Med køberrådgivning får du din egen rådgiver, som varetager dit boligkøb, alt papirarbejdet og sikrer dig et trygt forløb under dit boligkøb. Sælger har en ejendomsmægler til at varetage sælgers bedste vilkår, en køberrådgiver varetager dine bedste vilkår.

Når du køber bolig, er det vigtigt at have en køberrådgiver til at bistå dig med gennemgang af købsaftalen samt dybdegående juridisk rådgivning. Din køberrådgiver gennemgår handlens dokumenter samt vilkår og sikrer, at du kender alle forhold, som kan være af betydning for dig. Din køberrådgiver varetager dine interesser 100% og kan hjælpe dig ud af handlen, hvis der skulle opstå forhold som gør, at handlen ikke længere er i din interesse.

En køberrådgiver er typisk advokat eller en ejendomsmægler som er juridisk uddannet.

Køberrådgivning hos PartnerFinans er inkl. skødeskrivning i de tilfælde, hvor det er påkrævet at køber står for denne del.

Et trygt køb med PartnerFinans Køberrådgivning

Vælger I PartnerFinans som jeres køberrådgiver kan I forvente, at vi varetager jeres interesser 100% og gør vores yderste for at sikre jer en god og tryg bolighandel.

Vi arbejder dybdegående med fokus på en effektiv sagsbehandling, med løbende kommunikation via mail samt telefon og skulle du have spørgsmål i processen, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Med os som jeres køberrådgiver kan I gennemføre jeres bolighandel med ro i maven. Alle detaljer er grundigt gennemgået, alle kort er lagt på bordet og I kan blot se frem til at overtage jeres kommende nye bolig.

Indlæg

Portrætbillede af fire af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver som står klar til at hjælpe med uvildig lånerådgivning.
Gode råd

Uvildig lånerådgivning

Sådan rådgiver vi uvildigt vores kunder med låneomlægning Som uvildige økonomiske rådgivere kan vi i PartnerFinans rådgive vores kunder om flere aspekter vedrørende låneomlægning. Uvildig

Aktuelt

Hjemmesider med information om boliger

Når du ønsker at finde information om en bolig, om det er din egen bolig, eller måske en anden bolig du ønsker at købe, så

Billede af boligbygning i sammenhæng med at 5% lånet for boligejere lukker.
Aktuelt

5% lånet lukket, hvad betyder det?

5% lånet lukkede i torsdags 14.12.2023 i alle realkreditinstitutter.  Det er nu 4% lånet som er det toneangivende lån i landets realkreditinstitutter.  Det betyder bl.a.

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge hos os. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.