Årsopgørelse 2023

Årsopgørelse 2023:
Alt du skal vide!

Det er næsten en folkesport at få tjekket sin årsopgørelsen som én af de første, og folk sidder gerne i en time lang kø, for at kunne komme ind og se om der kommer penge tilbage i skat, eller om der skal betales ind til skat. 

Det er forståeligt nok, da årsopgørelsen er en vigtig opgørelse for alle personer i Danmark. Den giver et overblik over din indkomst, skat og fradrag for et år. 

Her dækker vi de oftest stillede spørgsmål om årsopgørelsen 2023.

Hvornår kan jeg se årsopgørelsen for 2023?

Skattestyrelsen offentliggør årsopgørelsen for 2023 den 11. marts 2024

På den dag kan du logge ind på skattestyrelsen hjemmeside, og se om du skal have penge tilbage i skat eller om du skal betale mere i skat.

Ofte åbner SKAT op for at man kan se sin årsopgørelse fredagen inden, dvs. fredag d. 8. marts eftermiddag / aften, mon ikke at de også gør dette i år.

Hvornår får jeg penge tilbage i skat?

Hvis du er berettiget til at få penge tilbage i skat, vil disse blive udbetalt den 12. april

Skattestyrelsen sørger for at pengene bliver udbetalt rettidigt til din NemKonto.

Hvor kan jeg se, om jeg får penge tilbage i skat?

Du kan se, om du skal have penge tilbage i skat, eller om du skal betale ekstra, ved at logge ind på Skattestyrelsens hjemmeside www.skat.dk

Her vil din årsopgørelse give dig alle de nødvendige detaljer om din indkomst og skat for 2023. Årsopgørelsen giver et godt overblik over indtægter og fradrag i løbet af 2023. 

Husk at tjekke op på om alle tallene passer.

Hvornår er sidste frist for at rette årsopgørelsen?

Sidste frist for at rette i din årsopgørelse for 2023 er den 1. maj 2024. 

Det giver dig mulighed for at rette dine skatteforhold i din indkomst, fradrag eller andre forhold, der kan påvirke din skat. Det er derfor vigtigt at du få set din årsopgørelse igennem inden denne dato.

Du er altid velkommen til at kontakte os
- Husk det koster ikke noget at spørge.

Bliv endnu klogere

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.