Prisforhandling
ved køb af bolig

Skal du købe bolig tilbyder PartnerFinans prisforhandling på dine vegne.
Vi hjælper dig med at opnå den bedst mulige pris på din kommende bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal du byde? Hvor meget kan du tillade dig at byde under udbudsprisen? Hvordan spiller du dine kort bedst? Hvordan får du din drømmebolig til den rigtige pris? Alt dette er vi klar til at hjælpe dig med.

Når vi prisforhandler på dine vegne, beregnes ydelsen som 10 % af det opnåede resultat, dvs. 10 % af det nedslag, som vi forhandler på dine vegne. En relativt lav pris for en indsats med stor værdi for dig som boligkøber.

Du kan altid vælge selv at prisforhandle om din kommende bolig. Det er blot et tilbud fra vores side, da vores erfaring viser, at vi opnår en bedre pris på boligen ved at påtage os rollen som prisforhandler. Når man finder drømmeboligen, opstår der lynhurtigt både følelser og drømme, man har måske allerede indrettet huset eller tænkt en om-/tilbygning til ende. I tankerne er man flyttet ind og klar til at overtage ejendommen. Disse faktorer påvirker ofte ens forhandlingsevne og evnen til at tænke rationelt i forhandlingssituationen.

Det er let at blive hylet ud af den og på baggrund herfra træffe forkerte beslutninger i forhandlingsprocessen, som har negativ indvirkning på prisen. Derfor anbefaler vi at benytte prisforhandling, da du sikrer dig den bedst mulige handel med de bedst mulige betingelser.

Vi er professionelle og har stor erfaring i prisforhandling. Vi er vant til at forhandle og er ikke følelsesmæssigt involveret i boligkøbet. Vi kender mæglerens verden, hvordan mæglere arbejder og har indblik i hvilke værktøjer de arbejder ud fra. Dermed har vi de bedste forudsætninger for, at få den bedst mulige pris og betingelser forhandlet for dig.

I den perfekte Verden, får vi samme løsning og resultat. Men præcis som man vælger at sende sin bil til mekanikeren for at få et servicetjek, så anbefaler vi, at du sender din økonomi til PartnerFinans, for at få et servicetjek.

Indlæg

Gode råd

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Gode råd

Rådighedsbeløb ved boligkøb

Hvad er et rådighedsbeløb? Rådighedsbeløbet er en betegnelse for det beløb, du har tilbage af din indkomst hver måned, efter du har betalt dine faste

Gode råd

Overvejelser før du køber en bolig

Overvejelser før du køber en bolig Et boligkøb betragtes af mange som en af de vigtigste og største beslutninger i livet. Det er en beslutning,

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge hos os. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.