Økonomisk rådgivning ved skilsmisse

Skal du skilles, og har du brug for hjælp til at få det økonomiske overblik? Vi er klar til at råde og vejlede dig, så du føler dig sikker i din økonomi og kan komme allerbedst videre i en følelsesladet tid.

Play Video

Sådan kan økonomisk rådgiver hjælpe dig ved en skilsmisse

Vores rådgivere hjælper dig med at skabe en detaljeret økonomisk plan, der tager højde for både nuværende og fremtidige økonomiske behov og ønsker.

Økonomisk rådgivning ved skilsmisse indebærer en grundig gennemgang af dine indtægter og udgifter, overblik over aktiver, gældsfordeling, og ikke mindst mulighederne for evt. overtagelse af bolig, eller rammer til at finde en ny, uden eksempelvis at komme til at sidde for dyrt i det.

Hovedformålet med at bruge en økonomisk rådgiver i skilsmisseprocessen er, at du skal stå tilbage med et komplet økonomisk overblik, som muliggør at du kommer bedst muligt videre.

Vi kan også hjælpe dig uvildigt med at finde de bedste finansieringsmuligheder, hvis du har brug for at overtage et lån, eller evt. ekstra midler til at komme bedst muligt videre fra skilsmissen.

Uvildig økonomiske rådgivning ved skilsmisse

Når vi rådgiver dig økonomisk igennem en skilsmisse er det en helt uvildig rådgivning, hvilket betyder, at vi kun varetager dine økonomiske interesser. Vores vigtigste service er at fremlægge de forskellige finansieringsmuligheder og rådgive dig til de mest fordelagtige økonomiske valg i din situation.

Du får altid et gratis opstartsmøde, hvor vi vil give dig et uforpligtende tilbud alt efter din specifikke situation og behov ved skilsmissen.

Vi modtager ingen provisioner og vi samarbejder ikke med nogle bestemte banker eller pensionsselskaber.

Hos PartnerFinans forstår vi vigtigheden af personlig og skræddersyet rådgivning, der passer til dine unikke omstændigheder og behov. Vi forstår, at en skilsmisse kan være en følelsesmæssigt og økonomisk krævende proces, og vi er her for at lette byrden ved at fjerne de økonomiske bekymringer.

Charlottes fem bedste råd ved skilsmisse​

  1. God tone og løsningsorienteret dialog er altid et godt sted at starte 
  2. Søg så vidt muligt at finde kompromiser hvor I er uenige 
  3. Stræk dig langt for at få adskilt økonomien hurtigt, for jo længere tid der går, jo sværere bliver det 
  4. Skriv jeres aftaler ned, skriftlige aftaler er altid bedre end de mundtlige 
  5. Få skabt et overblik over den fremtidige økonomi, inden der træffes større økonomiske beslutninger 

Den klassiske økonomiske konflikt blev undgået

PartnerFinans har hjulpet Gitte og hendes eks-mand med at komme igennem de økonomiske udfordringer i deres skilsmisse.

Play Video

Vores rådgivere kan mægle i en økonomisk konflikt i en skilsmisse

En væsentlig del af vores service er også at hjælpe med at finde kompromiser mellem parterne, hvis det skulle komme dertil.

Skilsmisseforhandlinger kan til tider være langtrukne og konfliktfyldte, men vi arbejder på at finde de bedste økonomiske løsninger, som er acceptable for begge parter.

Hos PartnerFinans forstår vi, at ingen skilsmisser er ens, og derfor tilbyder vi skræddersyet rådgivning, der tager højde for dine unikke behov og bekymringer.

Kompetent økonomisk rådgivning ved skilsmisse med økonomiske konflikter, kan spare dig for mange penge på sigt og hjælpe dig mest fordelagtigt ud på den anden side.

Ofte stillede spørgsmål om økonomisk rådgivning ved skilsmisse

En skilsmisse bliver nok aldrig noget der er let, men er der styr på det økonomiske så er der nogle ting som vil gå lidt lettere, dette hjælper vi dig med.

Det er en god idé at kontakte os så tidligt som muligt i skilsmisseprocessen. Desto tidligere vi kan komme ind i billedet, jo bedre kan vi hjælpe dig med at få et overblik over din økonomiske situation og dermed stille dig mest fordelagtigt. Dette kan inkludere alt fra bodeling til budgettering af dine fremtidige udgifter til overtagelse af lån.

Advokater er essentielle for de juridiske aspekter af en skilsmisse, men de har ikke nødvendigvis ekspertise inden for økonomisk planlægning og rådgivning.

Hos PartnerFinans har vi specialiseret viden om økonomi og kan give dig erfaren økonomisk rådgivning om eksempelvis de økonomiske konsekvenser ved en skilsmisse, hvilket kan supplere advokatens juridiske arbejde. Vi kan også hjælpe med at finde økonomiske kompromiser mellem parterne og dermed reducere behovet for potentielle dyre retssager eller længere forhandlinger.

Hos PartnerFinans kan du forvente, at vores økonomiske rådgivning ved en skilsmisse er skræddersyet til dine behov, og at rådgivningen ender ud i et klart økonomisk overblik med konkrete handlingsmuligheder.

Vores økonomiske rådgivning ved skilsmisse indebærer altid en grundig gennemgang af din økonomiske situation, heriblandt hjælp til bodeling, gældsfordeling, budgetlægning og øvrige økonomiske områder. Vi fokuserer på at give dig et klart overblik og hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om din økonomi både på kort og på lang sigt.

Prisen for økonomisk rådgivning ved en skilsmisse afhænger af omfanget og kompleksiteten af din sag, og du vil altid få et uforpligtende tilbud med en fast pris på forhånd.

Vi tilbyder et gratis opstartsmøde, hvor vi kan vurdere din situation og give en pris. Vores mål er at sikre, at du kommer bedst ud på den anden side og at du bliver sparet for økonomiske udgifter som kunne have været undgået.

Indlæg

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.