Gratis økonomitjek

Book et gratis møde og få gennemgået din økonomi. 

Få opdateret din økonomi, så du er sikker på du får mest muligt ud af den. Tag imod vores tilbud om et gratis og uforpligtende økonomitjek, hvor vi afdækker dine behov.

Play Video

Hvad indebærer et økonomitjek?

Et økonomitjek indebærer en gennemgang af din personlige eller hele din husstands økonomi. Sammen gennemgår vi dine indtægter, udgifter, gæld, og eventuelle andre finansielle aspekter for at vurdere din økonomiske sundhed og identificere områder for forbedring eller optimering.

Formålet med et økonomitjek er, at vi kan hjælpe dig med at få et klart overblik over din økonomiske situation, identificere potentielle besparelser og optimeringsmuligheder, ønsker for fremtiden og sikre at du føler dig tryg i din økonomi. Vi kan også hjælpe med at forebygge økonomiske problemer, inden de hober sig op.

Ved et økonomitjek tager vi altid udgangspunkt i dine økonomiske ønsker og målsætninger, samt hvilke næste trin, der skal til for at realisere dem. Kort sagt giver et økonomitjek dig et overblik over din økonomi og kan skabe grundlaget for en mere stabil og forudsigelig økonomisk fremtid.

I hvilke situationer kan et økonomitjek hjælpe mig?

Et økonomitjek kan være utroligt værdifuldt i mange forskellige situationer i livet. 

Det kan hjælpe dig, når du står over for livets små og store ændringer såsom boligkøb, bilkøb, ægteskab, skilsmisse, fødsel af et barn eller en karriere ændring, da disse begivenheder ofte medfører væsentlige ændringer i din økonomi. 

Ved større ændringer i budgettet kan et økonomitjek bidrage til en større økonomisk tryghed og hjælpe dig med at træffe mere informerede valg om din økonomi. 

Et økonomitjek er også nyttigt, hvis du føler dig overvældet af gæld eller føler dig usikker på din økonomiske fremtid, da det kan tilbyde konkrete skridt til forbedring og optimering. Selv hvis du mener, at du er på rette spor, kan et tjek afsløre yderligere muligheder for at optimere din økonomi.

Hos PartnerFinans har vi stor forståelse for, at livsændringer ofte medfører økonomiske ændringer og at der kan være følelser forbundet med budgettet og de økonomiske prioriteringer. 

Gennem en gratis økonomisk gennemgang med vores uvildige rådgivere, sætter vi os ind i din specifikke livssituation og undersøger potentialet for mulige besparelser, som kan hjælpe dig med at opnå dine økonomiske mål.

Charlottes tre bedste anbefalinger til Økonomitjek

Vi foretager et ØkonomiTjek og optimerer din økonomi bedst muligt.

  1. Tjek løbende op på dine lån. Tag gerne en snak med din økonomiske rådgiver årligt omkring dine lån og få tjekket op på, om alt er tilpasset markedet. 
  2. Lav en økonomisk strategi f.eks. på dine lån. Er det fornuftigt at du betaler alt din gæld af inden folkepension, eller er det helt ok at have noget gæld tilbage.
  3. Balance i livet er vigtigt, og ligeledes er balance i økonomien. Vi skal alle have mest muligt ud af vores liv, og ved at have balance i økonomien, mener jeg at du skaber den mest optimale økonomiske ramme for dit liv. 

Gratis økonomitjek

Gør som mange andre danskere og få et gratis økonomitjek.

Selv hvis du føler dig økonomisk sikker, kan et økonomitjek afsløre muligheder for yderligere optimering eller potentielle risici, du måske ikke har taget stilling til. 

Et økonomitjek kan også hjælpe dig med at be- eller afkræfte nogle af de økonomiske valg som du allerede har foretaget dig. 

Det er en god praksis at gennemgå din økonomi regelmæssigt for at sikre, at du forbliver på rette spor mod dine økonomiske ønsker og mål.

Et økonomitjek vil hjælpe dig med at identificere, hvor godt du er forberedt på uforudsete udgifter, såsom nødsituationer eller større reparationer, og kan anbefale strategier for at opbygge en nødfond, der kan hjælpe med at dække disse udgifter uden at forstyrre din nuværende økonomiske stabilitet.

Et økonomitjek kan hjælpe dig med at se på mulighederne for optimering og besparelser i din økonomi, som på sigt ville kunne skabe et større råderum til at få afviklet gæld. 

Under et økonomitjek vil vi blandt andet undersøge potentielle muligheder, for at du kan få afviklet eventuelt dyr hurtigere.

For at forberede dig til et økonomitjek, bør du samle alle relevante finansielle dokumenter, herunder lønsedler, gældsoplysninger, overblik over udgifter, og eventuelle andre dokumenter, der viser dine indtægter og udgifter.

Ved et økonomitjek, vil vi sammen undersøge dine indtægter og udgifter, spørge ind til dine økonomiske målsætninger for at forstå dem bedre, og undersøge potentialet for besparelser og optimeringer i din økonomi.

"Uden jer sad vi ikke her"

Vi har hjulpet Henning og hustru med at vende et Nej fra banken til et ja.
“I hjælp med at forhandle prisen på vores nye bolig samt sikret os et sundt budget så tingende trygt hænger sammen”.

Play Video

Indlæg

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.