Vores services

Boligkøb

Vi hjælper og rådgiver om boligkøb/salg, låneomlægning, forældrekøb, seniorer og meget mere.

Låneomlægning

Få hjælp til at finde det lån som passer bedste til dig, samt hvornår det giver mening at omlægge. Vi taler et sprog der er til at forstår, og hjælper dig gennem hele processen.

Gratis økonomitjek

Der er ofte mange penge at spare ved at få gennemgået og tilpasset sin økonomi.

Skilsmisse

Skal du skilles, og har du brug for en som kan hjælpe dig med det økonomiske overblik? Vi er klar til at råde og vejlede dig, så du føler dig sikker i din økonomi.

Erhverv

SMV-virksomheder står overfor nogle andre udfordringer end privatkunder gør. Det er derfor vores anbefaling, at have en aktiv rådgiver ved sin side.

Køberrådgivning

Kom trygt og sikkert i mål med dit boligkøb med en køberrådgiver. PartnerFinans køberrådgivning bistår dig i dit boligkøb og guider dig hele vejen igennem købsprocessen.

Pristjek

Vi har mange års erfaring med hvad bankerne kan og tilbyder og kender indgående til markedet. Vi kan derfor komme med kvalificerede bud på, hvor der kan optimeres på finansieringen ved et boligkøb.

Medlemskab

Et medlemskab hos PartnerFinans giver dig en samlet pakke. Du får et lang række fordele der giver dig tryghed i hverdagen og økonomisk overskud.

Er du i tvivl om hvor der bør sættes ind?
Få 1 times gratis økonomisk rådgivning

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.