Uvildig lånerådgivning

Vi hjælper uvildigt med at omlægge dit lån, så det giver dig større økonomisk værdi. Du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår og kan vi ikke optimere på dit nuværende lån, er rådgivningen på vores regning.
Det kalder vi No-Cure No-Pay. 

Play Video

Ofte stillede spørgsmål

For mange boligejere, sluger boliglånet en stor portion af det månedlige budget. Netop derfor er det en god idé at vurdere løbende, om dine boliglån er sammensat, så det gavner din økonomi mest muligt. 

Vi hos PartnerFinans tager altid dit parti og taler din sag. Det kalder vi uvildig rådgivning. Dine interesser og besparelser er vores 1. prioritet – vi sørger for at du rammer rigtigt, i de mange muligheder lånemarkedet tilbyder.

Når vi spare vores kunder for penge i forhold til deres nuværende økonomi, er det oftest flere tusinde kroner der kan spares.

Vi oplever rigtig mange boligejere, som har en meget aggressiv afdragsprofil, som tager udgangspunkt i, at man skal være gældfri som 60-årig. Det giver sjældent mening at blive gældfri, og ved at have bedre balance i din afdragsprofil, kan du spare mange tusind kroner hver måned.

I den perfekte Verden, får vi samme løsning og resultat. Men præcis som man vælger at sende sin bil til mekanikeren for at få et servicetjek, så anbefaler vi, at du sender din økonomi til PartnerFinans, for at få et servicetjek.

Sagerne er forskellige og vi skal bruger forskellig tid på sagerne, så derfor tilbyder vi en fast pris, når vi kender opgaven. Så start med en gratis dialog om din sag, så stiller vi en fast pris for sagen.

PS du skal kun betale os, hvis vi løser din sag, løser vi ikke din sag, er vores arbejde gratis.

  • En uvildig rådgiver har ingen interesse i at sælge dig et bestemt produkt
  • En uvildig rådgiver kan i modsætning til banken, råde dig til at gå over til en anden bank, hvis de har et produkt som passer bedre til dit behov
  • En uvildig økonomisk rådgiver får ikke provision eller anden belønning for at sælge dig bestemte produkter

Vi som uvildige rådgivere tjener vores penge på rådgivning – ikke produkter!

Vi kan hjælpe dig med alt, lige fra at få et overblik over din økonomi, lave et budget, blive godkendt til boligkøb, anbefaling af realkreditlån, banklån til investering, pension og bankskifte.

Det er ikke altid at du har et klart billede af præcis hvad du ønsker rådgivning omkring, derfor tilbyder vi alle kunder et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen afdækker dine behov.

 

Palles fem bedste råd ved omlægning af et lån

 

  1. Du skal være særlig opmærksom på gebyrerne din bank og realkreditinstitut opkræver. Gør du dem ikke opmærksom, kan du trygt stole på, at du betaler deres standardgebyrer
  2. Læg en strategi for dine lån. Tanker herom kan være hvor meget du vil betale af på din gæld, hvornår du skal omlægge, evt. specielle tidspunkter på året du skal være opmærksom såsom refinansieringstidspunktet.
  3. Følg med i rentemarkedet. Tag gerne et hurtigt ugentlig tjek på, hvad renten i markedet er for den faste rente med 30 års løbetid. Får du ikke gjort dette, skal du kraftigt overveje at benytte vores tilbud om låneovervågning.
  4. Er det lang tid siden at du har fået din ejendom vurderet? En højere vurdering kan spare dig penge på bidragssatserne til realkredit og måske gøre det muligt for dig, at fjerne dit boliglån.
  5. Kurssikring kan ske ved både dit nuværende lån og det nye lån. Kurssikring/rentesikring kan også være en god idé til variabelt forrentede lån.

Indlæg

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge hos os. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.