Strukturér din ferieopsparing og minimer bekymringerne

Vinterferien er over os og for de fleste betyder det et øget forbrug i forbindelse med dagsture, forlystelser og måske endda en udenlandsrejse.
Oveni det er priserne steget og pengene rækker ikke lige så langt, som de gjorde tidligere.

Uanset om det er vinter-, påske- eller sommerferie, er det en tid som er vigtig for langt de fleste. Det er tid til samvær og kvalitetstid, men også en anledning til bekymring for mange, da det koster mange penge. Penge som langt fra alle har, men samtidig ønsker de at give deres børn, deres samlever eller blot sig selv det privilegie, at komme på den ferie som man ønsker sig.

Det er muligt at lave nogle ændringer i økonomien, som skaber overblik og bedre mulighed for opsparing til ting der ligger ud over budgettet. Først og fremmest er det vigtigt at opdatere budgettet en gang årligt. Er alle poster korrekt i budgettet og er der nogle steder hvor det er muligt at spare? Forsikringer, mobiltelefoni, internet, tv/streaming er nogle af de poster der kan være værd at gennemgå én gang årligt for at sikre sig, at der ikke betales overpris.

Budgetskabelon

Du kan lige nu hente vores budgetskabelon og udfylde dine budgetudgifter, for at skabe dig et godt overblik.

Klik på knappen og det vil downloades til din computer eller telefon. 

Derudover er struktur i økonomien en vigtig faktor for at kunne føre ønsker og drømme ud i livet. Ønsker du for eksempel at tage på skiferie hver vinter og sommerferie hver sommer, kan det for mange give god mening at oprette 1 eller 2 ekstra konti i banken. Dette koster ikke noget, men skaber overblik og vigtigst af alt, du får sparet op til det du ønsker dig. 

En nyoprettet skiferie konto og sommerferie konto med fast månedlig indbetaling gør det muligt for dig, at få sparet op løbende og være på forkant med de økonomiske aspekter. Denne løsning giver ro, overblik og ikke mindst skaber det øget glæde over den kommende ferie, da økonomien ikke længere er en bekymring.

udbetaling

Vi hos PartnerFinans hjælper også meget gerne med at skabe den ønskede struktur, få overblikket over budgettet, oprette nye konti og dermed få mere ro på økonomien og få drømmene opfyldt. 

Dette tilbyder vi bl.a. via vores PartnerFinans Medlemskab. Læs meget mere her:

Du er altid velkommen til at kontakte os
- Husk det koster ikke noget at spørge.

Bliv endnu klogere

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.