Forskudsregistrering 2024

Billede af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver Charlotte som står klar til at hjælpe med forskudregistrering.

Forskudsregistrering 2024 åbner d. 14. november 2023

Det er blevet den tid på året, hvor det er tid til at tænke på din forskudsopgørelse. At have styr på de skattemæssige forpligtelser er afgørende for at du ikke ender med en restskat i 2024. 

Med åbningen af forskudsregistreringen for 2024, har du nu mulighed for at tage de første skridt mod, at sikre at dine skatteforhold er i orden.

Hvad er forskudsregistrering?

Forskudsregistreringen er en proces, hvor du som skatteborger her anmelder dine forventede indtægter, fradrag og eventuelle ændringer, der vil have indflydelse på din skat for det kommende år.

Det giver dig mulighed for at tilpasse dine skattemæssige forhold og undgå eventuelle overraskelser, når det kommende år nærmer sig sin afslutning.

Hvornår skal man tilpasse sin forskudsopgørelse?

Det er vigtigt at være nøjagtig og gøre et grundigt forarbejde inden du skal tilpasse din forskudsopgørelse, da det er afgørende for, at du ikke får en restskat.

Du skal især være opmærksom, når nedenstående punkter ændrer sig:

  • Løn / indkomst
  • Befordring 
  • Lån
  • Rentefradrag (refinansiering og omlægning er vigtige at huske, se mere nedenfor)

 

Brug for hjælp til forskudsopgørelsen? Book et uforpligtende møde med en uvildig rådgiver her:

Hvis dit lån er blevet refinansieret i 2023 eller vil blive det i 2024, er det vigtigt at være opmærksom på rentefradraget i forbindelse hermed. Disse ændringer påvirker dine skatteforhold og bør evalueres omhyggeligt og forskudsregistreres tidligst fra d. 14. november 2023.

Hvorfor er tidlig registrering vigtig?

At registrere dine skatteoplysninger tidligt kan have stor betydning. Det giver dig mulighed for at planlægge din økonomi for året der kommer. Samtidig kan det minimere risikoen for fejl og forsinkelser, da du har god tid til at evaluere og korrigere eventuelle ændringer.

Gratis Hjælp til Medlemskunder hos PartnerFinans

Som medlemskunde hos PartnerFinans, får du gratis hjælp til forskudsregistreringen. Vores rådgivere står klar til at vejlede og assistere dig i denne vigtige proces, så du kan sikre, at dine skatteforhold er korrekte og optimerede. 

Kontakt din rådgiver og arranger et møde hvor I kan gennemgå din forskudsregistrering. 

Er du endnu ikke medlemskunde, men ønsker at blive det, er du velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om vores medlemskab her:

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at navigere gennem din skatteplanlægning for det kommende år.

Du er altid velkommen til at kontakte os
- Husk det koster ikke noget at spørge.

Bliv endnu klogere

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.