Køberrådgivning

Kom trygt og sikkert i mål med dit boligkøb med en køberrådgiver.
PartnerFinans køberrådgivning bistår dig i dit boligkøb og guider dig hele vejen igennem købsprocessen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver du tryg i din bolighandel? Er der noget du overser? Er der nogle faresignaler du skal være opmærksom på? Alt dette hjælper vi med – og mere til – i PartnerFinans køberrådgivning.

Med køberrådgivning får du din egen rådgiver, som varetager dit boligkøb, alt papirarbejdet og sikrer dig et trygt forløb under dit boligkøb. Sælger har en ejendomsmægler til at varetage sælgers bedste vilkår, en køberrådgiver varetager dine bedste vilkår.

Når du køber bolig, er det vigtigt at have en køberrådgiver til at bistå dig med gennemgang af købsaftalen samt dybdegående juridisk rådgivning. Din køberrådgiver gennemgår handlens dokumenter samt vilkår og sikrer, at du kender alle forhold, som kan være af betydning for dig. Din køberrådgiver varetager dine interesser 100% og kan hjælpe dig ud af handlen, hvis der skulle opstå forhold som gør, at handlen ikke længere er i din interesse.

En køberrådgiver er typisk advokat eller en ejendomsmægler som er juridisk uddannet.

Køberrådgivning hos PartnerFinans er inkl. skødeskrivning i de tilfælde, hvor det er påkrævet at køber står for denne del.

Et trygt køb med PartnerFinans Køberrådgivning

Vælger I PartnerFinans som jeres køberrådgiver kan I forvente, at vi varetager jeres interesser 100% og gør vores yderste for at sikre jer en god og tryg bolighandel.

Vi arbejder dybdegående med fokus på en effektiv sagsbehandling, med løbende kommunikation via mail samt telefon og skulle du have spørgsmål i processen, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Med os som jeres køberrådgiver kan I gennemføre jeres bolighandel med ro i maven. Alle detaljer er grundigt gennemgået, alle kort er lagt på bordet og I kan blot se frem til at overtage jeres kommende nye bolig.

Indlæg

Portrætbillede af fire af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver som står klar til at hjælpe med uvildig lånerådgivning.
Gode råd

Uvildig lånerådgivning

Sådan rådgiver vi uvildigt vores kunder med låneomlægning Som uvildige økonomiske rådgivere kan vi i PartnerFinans rådgive vores kunder om flere aspekter vedrørende låneomlægning. Uvildig

Aktuelt

Hjemmesider med information om boliger

Når du ønsker at finde information om en bolig, om det er din egen bolig, eller måske en anden bolig du ønsker at købe, så

Billede af boligbygning i sammenhæng med at 5% lånet for boligejere lukker.
Aktuelt

5% lånet lukket, hvad betyder det?

5% lånet lukkede i torsdags 14.12.2023 i alle realkreditinstitutter.  Det er nu 4% lånet som er det toneangivende lån i landets realkreditinstitutter.  Det betyder bl.a.

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge hos os. 

Køberrådgivning – juridisk gennemgang og berigtigelse

Køberrådgivning er et fagområde, med mange udbydere på markedet. Der findes boligadvokater, ejendomsmæglere, og andre udbydere af juridisk køberrådgivning.

Anbefaling nr. 1 bør lyde – underskriv kun købsaftalen, hvis der er indsat forbehold for din bank og din køberrådgivers godkendelse af handelen. Disse forbehold vil typisk fremgå i købsaftalen pkt. 11. Er der ikke forbehold for din bank og køberrådgivers godkendelse, bør du ikke underskrive købskontrakten, medmindre du er fuldt ud indforstået med konsekvensen heraf.

Når du kigger efter en kompetent køberrådgiver, er det vores anbefaling, at du vægter erfaring, markedsindsigt og gode anmeldelser.

Vælg en rådgiver med erfaring i ejendomshandel. Der kan være mange faldgruber og forhold du skal være særligt opmærksom på, for at undgå at gøre en dårlig investering og møde ubehagelige overraskelser. For eksempel kan der være en gammel nedgravet olietank på ejendommen, som ikke er korrekt afblændet og som kan have forårsaget en bekostelig olieforurening, der kan være tinglyst forhold på ejendommen af væsentlig karakter, og som du bør have kendskab til eksempelvis adgangsbegrænsning eller økonomiske forpligtigelser, og der kan være opført bygninger/bygningsdele på ejendommen uden tilladelse, hvor du som ny ejer kan blive pålagt enten af få lovliggjort eller helt fjerne disse.

PartnerFinans tilbyder Juridisk Køberrådgivning, og har mere end 20 års erfaring.

Vi tilbyder alt fra prisforhandling, til rådgivning af købsaftale og ejendomsdokumenternes indhold. Med andre ord sikrer vi dig, den mest optimale pris og ingen ubehagelige overraskelser.

Vi gennemgår blandt andet også tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke og rådgiver dig om, hvorvidt du bør lade ejendommen gennemgå af din egen uvildige bygningsrådgiver/håndværker, i tilfælde der synes at være grundlag herfor.

Når købsaftalen er underskrevet og alle forhold er belyst og godkendt, da skal handelen berigtiges. Det vil sige at der skal udarbejdes nyt skøde på ejendommen, hvor sælger skøder ejendommen over til dig som ny ejer. Skødet udarbejdes enten af din køberrådgiver eller af ejendomsmægleren. I tilfælde hvor ejendomsmægleren varetager skødeskrivningen, anbefales du at få din køberrådgiver til at gennemlæse og godkende dokumenterne inden du underskriver.

Der skal også udarbejdes en refusionsopgørelse. Dette er en opgørelse over udgifter som kan være betalt af sælger og hvor du som køber skal refundere en andel. Af eksempler kan nævnes ejendomsskat, foreningskontingent, vand/vandafledning og evt. oliebeholdning. Det er typisk også via refusionsopgørelsen, at du som køber får refunderet sælgers andel af præmien på ejerskifteforsikringen – medmindre du har fravalgt at tegne en sådan forsikring.

Hos PartnerFinans tilbyder vi naturligvis også at berigtige din ejendomshandel, eller gennemgå dokumenter i tilfælde hvor ejendomsmægleren forestår skødeskrivningen.

Vi sætter en ære i at følge dig trygt og sikkert hele vejen til dørs, og vi afslutter først når du har overtaget dit nye hjem, og har konstateret, at der ikke er fejl og mangler.

Kom godt og sikkert i hus med PartnerFinans.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit boligkøb.

Du er altid velkommen til at kontakte os
- Husk det koster ikke noget at spørge.

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.