Erhverv (Låneovervågning)

Vi lægger jeres kreditforeningslån til overvågning og når det giver mening at omlægge lånet, så vil vi kontakte jer og hjælpe med at gennemføre omlægningen. Desuden hjælper vi helt uvildigt med at forhandle gode vilkår på plads (bidragssats, gebyrer og sikkerheder).

Ofte stillede spørgsmål

Kan det betale sig at få omlagt sine lån? Hvordan ser lånemarkedets udvikling ud? Vi giver anbefalinger til, hvornår I bør omlægge jeres lån. 

Hvornår man skal omlægge lånet er meget individuelt og der vil altid være fordele og ulemper, som er vigtige at gennemgå, for at træffe den rette beslutning.

Vi tager en individuel snak om jeres forhold, så vi ved, hvornår jeres lån skal omlægges. Vores rådgivning er helt uvildig og vi varetager derfor kun dig og dine interesserer. 

Vi tager dialogen med banken, for at forhandle de bedst mulige vilkår.

Låneovervågning for erhverv koster kun 500 kr. pr. måned. For dette beløb følger vi løbende låneudviklingen og kontakter dig, når det kan betale sig at omlægge lånet. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Når lånet skal omlægges, tages der et honorar for selve låneomlægningen.

En ren låneomlægning, hvor man ikke skal låne flere penge, hvor løbetiden ikke forlænges og man ikke øger risikoen ved f.eks. variabel rente, kan som udgangspunkt altid laves.

Men hvis man ændre i nogle af ovenstående ting, hvilket ofte er situationen, så kræver det en ny kreditgodkendelse.

Gode råd råd fra Palle

Når man finansierer ejendomme til erhverv, så skal man huske, at bidragssatser og gebyrer er til forhandling. Det er ikke som private kreditforeningslån, hvor bidragssatsen fastsættes ud fra belåningen og lånetype, på erhverv fastsættes bidragssatsen individuelt.

Man skal huske at bidragssatsen er variabel og at den kan ændres individuelt, hvilket man ikke gør for private.

Når man finansierer erhvervsejendomme, så skal man se på virksomhedens samlede finansiering, for måske skal der mere finansiering i ejendommen eller måske kan man få finansieringen billigere på en anden måde – derfor aldrig kun kig på ejendomsfinansieringen.

Indlæg

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.