Sommerhilsen

Hermed en lille sommerhilsen, selvom at vejret udenfor ikke lige frem kalder på shorts og ture til stranden, endnu mon ikke det snart kommer, det håber vi. 

Renter

De seneste måneder er der sket meget på rente- og boligmarkedet.

Renten på fastforrentede lån har de sidste uger ligget stabilt på 3,5%.

Har du købt bolig indenfor de sidste fem år, og valgt lån med fast rente, så bør du undersøge om det giver mening for dig at omlægge dit lån.

Der er både fordele og ulemper ved en omlægning, det er derfor vigtigt at se individuelt på dette, og på hvad som giver mening for dig og din familie. 

Vi hjælper som altid gerne med rådgivning. 

Hvis du har variabel rente, så husk at når renten ændrer sig, er det vigtigt at du også ændrer dit rentefradrag inde på www.skat.dk.

Hvis du ikke får oplyst det rigtige rentefradrag, vil det enten resultere i at du får penge retur i skat, eller i at du får en opkrævning på restskat til betaling, den sidste er de færreste glade for. 

Boligmarkedet

Der er megen snak i disse dage omkring boligmarkedet og hvor det er på vej hen og det er der ingen som ved. 

Da Corona ramte var overskrifterne at nu stoppede alt og alle boligpriser ville falde, det skete ikke, tværtimod. Dermed ikke sagt at boligpriserne ikke kan falde nu. 

Vi har tidligere set boligpriserne falde i kortere perioder, ofte i forbindelse med kriser, men generelt er boligpriserne i større eller mindre grad stigende. 

Det bedste du kan gøre, er derfor at have overblik over din økonomi og en strategi for dit lån. 

Med dette kan du bedre reagere og tilrette hvis / når noget ændre sig. 

Skulle du have spørgsmål eller brug for rådgivning, så er du som altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Rigtig god weekend & rigtig god sommer

De bedste hilsener

Palle & Charlotte 

Bliv endnu klogere

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.