Pristjek af dit tilbud fra banken

Har du fået et tilbud fra banken, gennemgår vi tilbuddet og tager en snak om hvor der eventuelt kan spares penge, og optimeres på sammensætningen af finansieringen. 

Ofte stillede spørgsmål

PartnerFinans har mange års erfaring med bank og realkredit, herunder hvad de forskellige kan tilbyde. Vi har et indgående kendskab til markedet, hvorfor vi kan hjælpe dig med at se, hvor der kan eksempelvis kan optimeres i finansieringen ved et boligkøb.

 

Der er mange måder hvorpå bankerne sammensætter deres tilbud på finansiering af et boligkøb. Det går stærkt i bankerne og vi ser alt for ofte standard tilbud og løsninger, som langt fra passer til alle.

Ved at få en finansieringsløsning som tager højde for lige nøjagtig din situation, kan der være mange tusind kroner at spare.

Nej, netop fordi vi har et stort kendskab til hele det danske boligfinansieringsmarked, vil vi også fortælle hvis vi ser at en løsning i en anden bank eller realkreditinstitut passer bedre, end den løsning du er blevet præsenteret for.

En gennemgang af ét tilbud med opfølgende snak/skriv om mulighederne koster 3.000 kr.

Det er gratis og inklusiv i dit medlemskab.

Sørens 3 bedste råd til at
få tjekket sit lånetilbud

  1. Få tilbud fra flere banker og realkreditinstitutter, så du kan sammenligne hvilket tilbud der er bedst.
  2. Undersøg hvilke alternative finansieringsmuligheder banken har frem for den traditionelle og standardløsningen. 
  3. Forhandle med banken om de gebyrer som banken tilbyder. 

Indlæg

Privatøkonomisk rådgivning

Privatøkonomisk rådgivning kan øge det økonomiske råderum betydeligt Vi sætter en stor ære, i at forbedre vores kunders økonomi og hjælpe dem til, at opnå

Læs mere

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge. 

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.