Uvildig rådgivning ved køb af ejerbolig

Om du går og drømmer om, eller står i en aktuel situation hvor du skal til at købe bolig, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Vi hjælper dig med alt det finansielle, fra overblik til godkendelse og lånevalg, kort sagt vi er med dig fra A til Z.

Play Video

Skal du købe ejerbolig?

Hos PartnerFinans hjælper vi dig igennem hele processen, fra økonomisk overblik, bankgodkendelse til valg af lån og juridisk rådgivning.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bank, lån og sammensætning.

Ønsker du juridisk rådgivning i forbindelse med købsaftalen, så hjælper vi også med dette.

Hos PartnerFinans har vi samlet alt under ét tag, så du kan føle dig tryg igennem hele processen.

Kontakt os på +45 44 22 72 14 eller HER for et gratis og uforpligtende møde.

Et af de første og vigtigste spørgsmål, som mange boligkøbere stiller, er “Hvor meget kan jeg købe for?”. Hos PartnerFinans hjælper vi dig med at få et klart overblik over dine økonomiske muligheder. Via en grundig gennemgang af din økonomi, herunder indkomst, udgifter, opsparing og eventuelle lån, beregner vi hvor meget du kan købe bolig for. For os er det vigtigt at du får en tryg økonomi, som passer til dine ønsker og drømme. 

Du er også velkommen til at hoppe direkte ind på vores Boligkøbsberegner som vil give dig en indikation af, hvor meget du kan købe bolig for.

Ved et boligkøb kræver bankerne en udbetaling svarende til 5% af boligens pris + omkostninger til tinglysning, juridiskrådgivning og ejerskifteforsikring. 

En udbetaling kan være en betydelig økonomisk udfordring for mange boligkøbere, for nogle er det at have nok til udbetalingen på drømmeboligen, for andre er det et spørgsmål om hvor meget af opsparingen der skal lægges. 

Uanset udfordring, hjælper vi dig med at finde frem til den rette løsning. Vores uvildige rådgivere hjælper med at vurdere den ideelle udbetalingsstørrelse, så du kan føle dig tryg i din økonomi.

At købe en ejerbolig uden udbetaling kan være en fristende mulighed, men det er ikke altid den mest fordelagtige løsning. 

Hos PartnerFinans er vi ærlige omkring de potentielle ulemper og fordele ved at købe uden udbetaling. Vi vil altid præsentere vores kunder for flere finansieringsmuligheder, og sammen finder vi den bedst egnede løsning for deres individuelle situation.

For at undgå økonomiske udfordringer efter et boligkøb, er det vigtigt at have et tilstrækkeligt rådighedsbeløb til dækning af leveomkostninger, herunder til mad, tøj, fornøjelser og ferie, samt evt. uforudsete udgifter. 

Hos PartnerFinans sætter vi fokus på at hjælpe vores kunder med at forstå og planlægge deres fremtidige økonomiske situation efter boligkøbet. Vi er med i hele processen, så du kan føle dig sikker i dit valg.

Valget af lån kan have en afgørende indflydelse på din fremtidige økonomi. Der findes en række forskellige låntyper, og det kan være både udfordrende og uoverskueligt at finde ud af hvilket du skal vælge. 

Vores erfarne rådgivere præsenterer de forskellige lånemuligheder, forklarer deres vilkår og hjælper dig med at træffe en beslutning på et oplyst grundlag.

Hos ParnerFinans er vi stolte af at tilbyde uvildig rådgivning til alle vores kunder. 

Vi er ikke tilknyttet nogen finansielle institutioner, hvilket betyder, at vores rådgivning altid er i vores kunders bedste interesse. Vi går op i at være tilgængelige og nærværende gennem hele boligkøbsprocessen, så du som kunde kan føle dig tryg og velinformeret.

Hvis du står over for at skulle købe bolig, så lad PartnerFinans være med dig hele vejen. 

Kontakt os på +45 44 22 72 14 for et gratis og uforpligtende møde.

Vi er her for dig i hele boligkøbsprocessen

BLIV KONTAKTET

Skriv dine kontaktinformationer i formularen. Husk det koster ikke noget at spørge.

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.