Vil du med på
holdet

Stillinger

Partner Finans Aps er en virksomhed i vækst og det kræver løbende nye dygtige kollegaer, som ønsker at være med på rejsen.

Vi mener, at behovet for uvildige økonomiske rådgivere er meget stort og der ligger et stort uopdyrket potentiale, for dem der vil gøre en forskel for kunderne og har stærke kompetencer indenfor økonomisk rådgivning.

Arbejdet som uvildig økonomisk rådgiver er spændende og alsidigt. Hvis du elsker at tale med kunder og finde gode løsninger, men er mindre glad for det administrative arbejde der er i banken, så bør du klart overveje denne vej. For der er væsentlig færre administrative opgaver, men flere kundemøder og tid til at arbejde med løsninger og forhandling.

Hos Partner Finans har du en meget stor frihed under ansvar og du arbejder generelt meget selvstændigt, men der er altid hjælp at hente.

Vi laver sjældent jobopslag, for de fleste ansættelser sker via netværk, uopfordrede ansøgninger og tilfældige kaffemøder, hvor begge parter ser en god mulighed for et samarbejde til fordel for kunderne, Partner Finans og den ansatte.

I Partner Finans har vi både brug for ansatte og praktikanter, men også gerne nogen som vil være selvstændige under Partner Finans’ paraply, så vi er meget åbne for at tage en snak om dine ønsker og drømme.

Lyder det interessant for dig, og vil du gerne høre mere? Så kontakt Palle på tlf.: 3141 8684

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.