Hvem er PartnerFinans?

Palle Jensen
Indehaver & økonomisk rådgiver

Charlotte Bohnsen
Indehaver & økonomisk rådgiver

Portrætbillede af Torben som er uvildig økonomisk rådgiver hos Partnerfinans.

Torben Kristensen
Indehaver & økonomisk rådgiver

Portrætbillede af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver Søren.

Søren Faurschou
Indehaver & økonomisk rådgiver

Portrætbillede af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver Anne.

Anne Kjær Blegvad
Økonomisk rådgiver

Portrætbilledet af Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver Sandie.

Sandie Christensen
Økonomisk rådgiver

Billedet viser Partnerfinans uvildige økonomiske rådgiver Erik Skjoldlykke Berthelsen.

Erik Skjoldlykke Berthelsen
Jurist, LL.M og køberrådgiver

Birgitte Skovholm
Ejendomsmægler, valuar og køberrådgiver

Christina Lehrmann
Ejendomsmægler & køberrådgiver

Vi hjælper uvildigt med alt indenfor økonomi

Boligkøb/ salg, lån, økonomioverblik, investering, pension, opstart af virksomhed mm. Du skal blot spørge og vi vil sammen se på hvordan vi kan hjælpe dig og skal nok sige fra, hvis det er udenfor vores kompetencer.

Det er vigtigt for os at skabe merværdi for dig, vores mål er altid at have meget tilfredse kunder. Vi tilbyder derfor altid et gratis indledende møde, hvor vi bliver sat grundigt ind i din situation og giver et skriftlig tilbud, hvor vores opgave bliver præciseret og der aftales en pris for opgaven.

Som udgangspunkt tilbyder vi No cure No pay, hvilket betyder, at vi kommer til at arbejde gratis, hvis ikke vi lykkes med opgaven. Der er dog enkelte sager, hvor vi ikke kan tilbyde No cure No pay, men så bliver du gjort opmærksom på det og får forklaret hvorfor.

Play Video
Play Video

Dedikeret team

Vi arbejder målrettet for at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

No cure, No pay

Hvis ikke vi lykkes med opgaven, så er det gratis for dig.

Bred viden

Vores sammensætning giver os en bred viden, der kommer vores kunder til gode.

Palle

Jeg har arbejdet MANGE år i forskellige banker med alt indenfor Investering, Pension, Bolig, afdelingsdirektør og erhvervsrådgivning, så jeg har en god bred viden indenfor bank, som jeg meget gerne vil give videre til mine kunder.

I 2016 valgte jeg at blive selvstændig i BoFinans, for at sætte mig på kundens side og bruge min viden til at hjælpe kunder med at få opfyldt deres drømme.

1.8.2022 træder Charlotte og jeg ud af BoFinans og starter vores eget brand PartnerFinans, hvor vi vil fortsætte arbejdet med at holde fokus på kunderne.

Den største glæde ved arbejdet er at se kunder, som får opfyldt en drøm om ny bolig, får styr på økonomien, får et større rådighedsbeløb … og det er lykkedes rigtig mange gange.

Jeg vil gå rigtig langt for også at hjælpe dig.

Område: Stenløse & København

Mail: pj@partnerfinans.dk

Telefon: 31 41 86 84

Charlotte

Jeg har arbejdet indenfor den finansielle branche stort set hele mit liv, både som medarbejder og leder. Udover at være uddannet i bank, er jeg også uddannet indenfor coaching i NLP & lifecoach. Begge sider drager jeg stor nytte af, når jeg i mit daglige rådgiver mine kunder om alt fra boligkøb, låneomlægninger til overblik over økonomien, eksempelvis i form af budgetter og strategi.

Jeg elsker mit job og den værdi jeg er med til at bringe til mine kunders liv. Jeg værdsætter at lære mine kunder at kende, så jeg kan hjælpe dem til den helt rigtige løsning for lige præcis dem.

Område: Køge & København

Mail: cb@partnerfinans.dk

Telefon: 24 84 14 32

Vil du med på holdet?

Partner Finans Aps er en virksomhed i vækst og det kræver løbende nye dygtige kollegaer, som ønsker at være med på rejsen.

Vi mener, at behovet for økonomiske rådgivere er meget stort og der ligger et stort uopdyrket potentiale, for dem der vil gøre en forskel for kunderne og har stærke kompetencer indenfor økonomisk rådgivning.

Få et gratis opkald fra en af vores rådgivere

Går du glip af besparelser? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Få en kort samtale og lad os sammen se på dine muligheder.